Metsäretki & grillaushetki 1.4.2020

7,50 €

Tämä ei ole aprillipila. 1.4.2020 Tehdään noin kilometrin mittainen metsäretki. Leikkimielinen kilpailu matkalla. Paistetaan lettuja nuotiolla. Nautitaan ulkoilemisesta ryhmässä. Sopii lapsista - vaariin (ei esteetön). 

Metsäretki kulkee pientä polkua pitkin Grelsbölen Tentsilemäelle. Matkalla pientä leikkimielistä mietittävää ja pohdittavaa. (aikuisille ja lapsille oma kilpailu- Pieni yllätyspalkinto kaikille kilpailuun osallistuville)  Matkalla säänmukainen vaatetus ja jalkineet. Tentsilemäellä on laavu ja juotavaa.  Paistetaan muurinpohjalettuja, nautitaan kotitekoisen hillon ja mehun kera. Aikuisille nokipannukahvit ja lapsille mehua tai kaakaota.

(ei esteetöntä kulkua)

Tentsilemäellä ja parkkipaikalla wc.

Rajoitettu osallistumismäärä

Aika:1.4.2020 klo 11-14

Yhteislähtö parkkipaikalta Päisterpääntie 156 a Karuna klo 11.00

Hinta 7,50e, 5-95 vuotiaat. Alle 5-vuotias lapsi maksavan vanhempansa seurassa ilmaiseksi.  Huom rattailla / vaunuilla ei kulkua metsäpolulla 

 

1 alle 5-vuotias lapsi ilmaisena kuin mukana 1 maksava asikas. Alle 15 vuotiaalla tulee olla vähintään 15- vuotias tai vanhempi ihminen mukana,joka on vastuussa alle 15- vuotiaasta lapsesta.

Grelsbölellä on tuotevastuuvakuutus.

Grelsböle ei vakuuta omatoimiretkeilijää. Kaatuminen, itikoiden pureminen tms tapaturma menee jokaisen omasta tapaturmavakuutuksesta vahingon sattuessa. Vanhempien tulee huolehtia retken aikana alaikäisestä lapsestaan.

 

Jokaista metsässä liikkujaa koskevat jokamiehenoikeudet https://www.luontoon.fi/jokamiehenoikeudet

 

 pidättämme oikeuden muutoksiin.

G?relsbölessä on roskaton retkeily ja majoittautuminen

Kompostoituvat biojätteet voit jättää kompostiin, pieni määrä palavaa, voit polttaa laavu grillissä. Muut mitä toit mukanasi, viet mennessäsi.

roskaton retkeily ja majoittautuminen :https://www.grelsbole.fi/tietosuojakaytanto/

metsässä liikkujilla on jokamiehenoikeudet :https://www.ymparisto.fi/fi-FI/Luonto/Jokamiehenoikeudet(16989)

pidätämme oikeuden muutoksiin 

Tiedustelut

Tentsile Experience Grelsböle
Info@grelsbole.fi
0445330701
Y-tunnus: 2261642-0
Kauppias
Tentsile Experience Grelsböle
Info@grelsbole.fi
0445330701
Y-tunnus: 2261642-0
Back to top